Dior Hydra Life Rehydrating Mask || Nem Maskesi İnceleme


Akdemir's Home

   Her ne kadar kış mevsiminde cildimizin nem ihtiyacının arttığı söylense de her mevsim cildimizin bakımmüa ve bol neme ihtiyacı vardır. Özellikler mevsimsel geçişlerde bu değişikliğe vücudumuzun ayak uydurması zor oluyor. Bu dönemlerde özellikle yüzümüze daha bir önem göstermemiz gerekiyor. Çünkü bu değişikliklerden en fazla etkilenen o oluyor.

   Dior Hydra Life Rehydrating Mask her cilt tiplari için uygundur. Birkaç dakika içerisinde en susuz ciltleri bile beslemeyi vaat ediyor. Cilt anında esnek , parlak ve nemli oluyor. Bu vaatlerini yeine getirdiklerini söyleyebilirim. Şu ana kadar yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum ,  çok memnunum.

Akdemir's Home

   Dior’un botanik bahçelerinden seçilen 3 bitki özü Jisten, Centella ve Siyah gül sayesinde cilde nemlendirme, dolgunluk, serbest radikallere karşı koruma gibi 3 önemli fayda sağlar, nemlendiricinin yanında ciltte ilk çizgilerin de açılımını destekler. Jisten içeriğiyle suyun alt katmanlarından üst katmanlara sirkülasyonu sağlarken Centella ile kolajen üretimini teşvik eder ve içeriğindeki siyah gül ile serbest radikallere ve çevre faktörlere karşı cildi korur.

  Haftada 1-2 kez kullanıma uygundur. Siz bu arayı cildinizin durumuna göre azaltabilirsiniz. Parmak uçları ile temizlenmiş  yüzünüze parmak uçlarınız ile göz çevresi hariç ince bir tabaka halinde uygulayın. 5-10 dakika bekledikten sonra kalan sıvıyı masaj yaparak cildinize yedirin.

Akdemir's Home

Sonuç canlı, yumuşak ve neme doymuş, rahatlamış bir cilt oluyor. Çok hafif ve rahatsız etmeyen bir kokusu var bu ürünün de. Ben sonuçtan memnunum. Elinde bir de Nuxe'un nem maskesi var. Onu kullanmaya henüz başlamadım. Bu bittiği zaman açmayı düşünüyorum. Onu da kullanınca ikisini kıyaslama yapacağım. Hangisi cildime ve bütçeme uygun gelirse onu kullanacağım. Çünkü Dior cildimi rahatsız etmeyen çok güzel bir marka . Fakat fiyatları cep yakıyor. Her zaman dediğim gibi indirimden almakta fayda var:)))



Yorum Gönder

0 Yorumlar